Vi söker en konsult

I rollen som konsult arbetar du i en kundnära roll där du möter kunder i såväl implementations-, konsultations- och i utbildningssituationer. Du ingår i ett sammansvetsat team där ni tillsammans arbetar med kravanalyser, utför testarbete samt utbildar och konsulterar bolagets kunder i säljstödsystemet Kobra II. Baserat på dina tidigare erfarenheter inom bilbranschen, din tekniska kunskap och ditt intresse för kommunikation har du stor möjlighet att vara innovativ och påverkande i din roll och i teamet.

Fordonsdata har kunder i hela Sverige och du kommer i perioder att tillbringa mycket tid på resande fot. Du utgår ifrån bolagets nyrenoverade fräscha lokaler vid World Trade Center i Lund.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasieutbildning inom IT området, eftergymnasiala studier inom affärssystem är starkt meriterande
• Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsbranschen och arbetat med säljstödsystem
• God kännedom och intresse för teknik
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Resor inom Sverige 4-6 gånger i månaden
• Körkort B

Rätt kandidat för tjänsten har ett stort intresse för teknik, kundanpassning samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vidare söker vi en person med god teknisk datorvana och erfarenhet av och/eller stort intresse för affärssystem.

För att lyckas i rollen är du en person som motiveras av att arbeta kund- och affärsnära. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du visar på god förmåga att kunna lyfta blicken och se helheten samt värdet av det arbete du utför. Med din initiativförmåga och flexibilitet trivs du med att driva ditt arbete framåt självständigt. Du är lyhörd och visar god förståelse för de utmaningar bolagets kunder står inför. Därutöver är god kommunikationsförmåga och förmågan att strukturera ditt arbete en viktig del av tjänsten. Då du kommer ingå i ett team tror vi också att du har förmåga och intresse av att samarbeta med andra samt att du känner dig trygg i sociala sammanhang.