Vi söker en redovisningskonsult som vill använda sina kunskaper på ett nytt sätt

Är du ekonomen som trivs i en utåtriktad roll med många kontaktytor och en varierad arbetsdag? Är du serviceinriktad och vill du använda din pedagogiska ådra? Då är detta utan tvekan rollen för dig.

Ansvar och arbetsuppgifter
Du ansvarar för att leverera uppstarter, utbildning och konsultation avseende vårt affärssystem Kobra II med fokus på ekonomimodulen. Du arbetar även med redovisnings- och systemtekniska utredningar och avstämningar av mer eller mindre komplex karaktär samt med kravställande och testning för att kontinuerligt utveckla systemet.

Du arbetar nära kunderna och för att kunna utföra arbetet på bästa sätt ingår resor inom Sverige.

Lämplig bakgrund
Du har en ekonomisk utbildning och god erfarenhet av löpande ekonomi- och avstämningsarbete. Vi tror att du arbetar eller har arbetat som redovisningskonsult och är van vid och drivs av att möta kunder. Du brinner för din yrkesroll, men har landat i att du vill använda din breda erfarenhet och kunskap till att istället för att själv utföra det löpande arbetet guida våra kunder i hur de ska utföra det på bästa sätt med hjälp av vårt affärssystem. Du är van att arbeta med problemlösning och har erfarenhet av roller där du haft en koordinerande eller projektledande roll. Du har en stor nyfikenhet och intresse för IT och har goda kunskaper i Excel.

Personlighet
Som person är du noggrann och ansvarstagande och drivs av att göra kunden nöjd och leverera med hög kvalitet. Du har ett professionellt och affärsmässigt förhållningssätt både internt och externt. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika funktioner och du kan både stödja och utmana de du arbetar med.

Välkommen med din ansökan!