Vi söker en konsultchef!

Vi söker dig som har erfarenhet av att framgångsrikt driva och leda i förändring. Du har en bakgrund som konsult, gärna inom ekonomi och har god generell IT-kompetens. Erfarenhet av att hålla, planera och/eller driva utbildningar är meriterande.

Du tillämpar ett coachande ledarskap, och tror på varje individs inneboende potential. Ett affärsmässigt förhållningssätt samt att ständigt förbättra och utveckla andra är viktiga drivkrafter för dig. Budgetering och ekonomisk uppföljning ser vi att du har med dig, liksom goda kunskaper i svenska och engelska. Du är van vid att jobba både operativt och strategiskt, och du är bra på att skapa förutsättningar för arbetsglädje. Nu känner du dig redo för en ny utmaning där du har stor påverkan på gruppens framtid!

Applikationskonsulterna på FordonsData implementerar vårt affärssystem Kobra II hos våra kunder samt konsulterar och utbildar i affärssystemet. Avdelningens medarbetare arbetar även med utredningsarbete, support och acceptanstest.

 

Som konsultchef på FordonsData är ditt uppdrag att:

  • Leda och utveckla en avdelning som består av 14 medarbetare.
  • Ansvara för avdelningens interna uppdrag och projekt.
  • Hålla regelbundna avdelningsmöte, medarbetarsamtal, lönesamtal samt utveckla arbetssätt.
  • Driva avdelningens utveckling ur ett strategiskt perspektiv.
  • Du har budgetansvar, ingår i ledningsgrupp och rapporterar till VD.

 

FordonsData har under 25 år framgångsrikt försett fordonsbranschen med administrativa system och är idag den leverantör som erbjuder marknadens mest kompletta och välintegrerade affärssystem för fordonsbranschen i Sverige. Sedan starten har vi expanderat med lönsamhet under alla år.

Det händer mycket på FordonsData och framtiden ser positiv ut. Både produkter, tjänster, företaget och arbetsmetoder utvecklas i rask takt. För rätt person finns det stora möjligheter till långvarig utveckling. Här jobbar engagerade och kompetenta personer som stannar länge. Varje individs personliga utveckling bidrar till verksamhetens framgång och måluppfyllelse.

Placering för tjänsten är Lund.

Välkommen med din ansökan!