Applikationskonsult med intresse för redovisning

Som applikationskonsult kommer du att implementera vårt affärssystem (Kobra II) hos nya kunder, utbilda, konsultera samt hantera avancerade supportärenden inom fordonsförsäljning och ekonomi modulerna. Du kommer även att arbeta med acceptanstest i samband med utveckling av vårt system. FordonsData har kunder i hela Sverige och resor ingår i tjänsten. Tjänsten är en heltidstjänst.

Eftergymnasial utbildning inom IT och/eller redovisning är meriterande. I rollen som applikationskonsult kommer du att möta våra kunder både i uppstarts-, konsultations- och utbildningssituationer. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet av redovisningsarbete och ett stort systemintresse, alternativt systemvetare med stor förståelse för ekonomiska resonemang.  Det är en fördel om du har erfarenhet av fordonsbranschen med inriktning fordonsförsäljning/leverans eller ekonomi. Du har mycket god datorvana.

Som person är du strukturerad, prestigelös och bra på att samarbeta. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du visar på engagemang, ansvarstagande och god service. För att förstå och möta kunden på bästa sätt behöver du ha en positiv attityd, god pedagogisk förmåga, vara lyhörd samt visa god förståelse för våra kunders utmaningar. Du har förmågan att kunna lyfta blicken och se helheten. God kommunikation är en viktig del av tjänsten samt god förmåga att strukturera ditt arbete.