Vi söker en Testare

Som testare kommer du att tillhöra en av våra två utvecklingsavdelningar och tillsammans med dina testkollegor kommer du att jobba med kvalitetssäkring och test både på kravnivå och systemnivå. Testfunktionen arbetar nära utvecklarna för att säkerställa kvalitén tidigt i utvecklingsprocessen.

Du är intresserad av metodik och arbetssätt inom test och utvecklar gärna detta tillsammans med testledare och andra testare inom företaget. Hos oss kommer du att ta fram testplaner och testfall samt genomföra tester och analysera testresultat.

Tjänsten är en heltidstjänst och vårt kontor hittar du i nyrenoverade fräscha lokaler i Lund.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/systemutveckling eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta med test och det är meriterande om du har bakgrund som systemutvecklare.

Du har:

  • God kommunikationsförmåga
  • Kunskap och intresse för ett verksamhetssystems flöde
  • God förmåga att prioritera och bedöma risker och möjligheter
  • Ett strukturerat, analytisk och kvalitetsdrivande arbetssätt
Som person är du nyfiken, lyhörd och målinriktad. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt där du visar på god förmåga att kunna lyfta blicken och se helheten och värdet av det arbete du utför. Du är en noggrann, kvalitetsmedveten person som även motiveras av att nå avslut. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av din kunskap och bidrar till god stämning i gruppen. Du är trygg i dig själv och din kompetens och vågar driva de frågor du brinner och tror på.