Vi söker en Account Manager inom IT

Har du ett genuint intresse av att skapa goda långvariga kundrelationer och drivs du av att komma till avslut? Då kommer du att trivas hos oss!

Om tjänsten

FordonsData levererar affärssystemet Kobra II och vår främsta marknad är bilåterförsäljare och bilverkstäder. Som Account Manager kommer du att arbeta både med befintliga kunder och med bearbetning av nya kunder. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen och inledningsvis kommer du att ansvara för mindre projekt som med tiden kommer växa. Tjänsten innebär både ute- och inneförsäljning. Du driver dina projekt med god uppföljning och återkoppling till kund. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är uthållig och har förmågan att hålla fokus på målet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar utmaningar och drivs av att nå dina mål. Vi söker dig som ser utmaningen i att bygga långsiktiga relationer som bygger på affärsmässighet, god kundförståelse och engagemang. Du besitter förmågan att växla mellan att se helheten, flöden och detaljer.

Du har erfarenhet av att sälja in idéer och koncept och har sålt tjänster till företag tidigare. Erfarenhet av försäljning av programvaror och/eller affärssystem är meriterande. Du är kommunikativ, har god presentationsteknik och alltid en professionell inställning och agerande.

Tjänsten kommer innebära resor då vi har kunder i hela landet. Tjänsten är en heltidstjänst och vi finns i Lund.

Vi erbjuder

  • Du kommer att få ta stort ansvar och ansvara för egna projekt redan från första dagen.
  • Vi är ett tight säljteam som hjälper och stöttar varandra.
  • En individuell utvecklingsplan med målsättningen att utvecklas till Key Account Manager
  • Och mycket mer …