Vi söker en säljare av cloud/molnlösningar

Har du ett genuint intresse av IT- och molnlösningar och älskar du att skapa goda långvariga kundrelationer? Då kommer du att trivas hos oss!

Om tjänsten

FordonsData levererar affärssystemet Kobra II Fordonssystem och vår främsta marknad är bilåterförsäljare och bilverkstäder. De allra flesta av våra kunder låter oss drifta våra system och sedan några år tillbaka driftar vi även våra kunders hela IT-plattformar utöver våra egna system. Vi kallar detta CIS eller Cloud Infrastructure Services.

Som cloud- eller molnsäljare kommer du framförallt att arbeta med vår stora befintliga kundstock för bearbetning av vår molntjänst CIS. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen och inledningsvis kommer du att ansvara för mindre projekt som med tiden kommer växa. Tjänsten innebär både ute- och inneförsäljning. Du driver dina egna säljprojekt från första kontakt till avslut med god uppföljning och återkoppling till kund. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är uthållig, har förmågan att hålla fokus på målet och är en bra team player.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar utmaningar och drivs av att nå dina mål. Vi söker dig som ser utmaningen i att bygga långsiktiga relationer som bygger på affärsmässighet, god kundförståelse och engagemang. Du besitter förmågan att växla mellan att se helheten, flöden och detaljer.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning av produkter och tjänster inom IT-branschen och att du är bekväm med IT-terminologin. Har du sålt drifts- och molnlösningar är det meriterande.

Du har erfarenhet av att sälja in idéer och koncept och har sålt tjänster till företag tidigare. Du är kommunikativ, har god presentationsteknik och alltid en professionell inställning och agerande.

Tjänsten kommer innebära resor då vi har kunder i hela landet. Tjänsten är en heltidstjänst och vi finns i Lund.

Vi erbjuder

  • En bra plattform; stor kundstock och en grym molntjänst
  • Stort ansvar med egna säljprojekt redan från första dagen
  • Ett tight och stöttande säljteam som hjälper varandra
  • Målmedveten och expansiv arbetsgivare
  • Möjligheten att utvecklas inom företaget