Integritetspolicy

Uppdaterad: 2016-06-19

FORDONSDATA NORDIC AB värnar om varje besökares personliga integritet och samlar ingen information om dig som besöker webbplatsen fordonsdata.se, annat än besöks- och användarstatistik.

När du använder dig av webbplatsens kontaktformulär (Nyhetsbrev) däremot, loggar vi däremot din epost-adress och tidpunkten du kontaktade oss i ett prenumerantregister.

Personuppgifter
Det kan hända att vi ber dig att lämna ut personlig information, när du vill få information tillsänt dig. När du lämnar personlig information till FORDONSDATA NORDIC AB kan det hända att vi använder denna för att kontakta dig.

Anledningen till att FORDONSDATA NORDIC AB gör dessa registreringar är att vi vill kunna utveckla bättre tjänster och informera besökare om nya tjänster och erbjudanden.

Cookies
På FORDONSDATA NORDIC ABs webbplats används endast cookies för att ge oss statistik om vilka sidor som besöks mest frekvent och i vilken ordning, så att vi kan förbättra vår hemsida för dig som besökare. Vi lagrar ingen annan information om din sökning på webbplatsen eller information om dig som person.

E-post
När som helst efter att du har accepterat att ta emot erbjudanden eller information från FORDONSDATA NORDIC AB kan du avanmäla ditt intresse. I alla e-postutskick som du får från FORDONSDATA NORDIC AB finns en tydlig hänvisning till hur du tackar nej till fler utskick.

Vi kan komma att ändra och/eller uppdatera Integritetspolicyn på denna webbplats. Det är alltid den senast publicerade versionen som gäller.

Har du synpunkter, frågor eller andra funderingar kring vår integritetspolicy eller hantering av personuppgifter, är du alltid välkommen att kontakta oss på marknad@fordonsdata.se.